Η Αντίπαρος

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην Αντίπαρο, ένα όμορφο μικρό κυκλαδίτικο νησί που συνδυάζει την οικογενειακή ξεκούραση, τις χαλαρωτικές στιγμές αλλά και τη βραδυνή διασκέδαση στο γνωστό παραδοσιακό πεζόδρομο.
Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη θάλασσα, είτε σε πιο χαλαρές είτε σε πιο οργανωμένες παραλίες. Οι Ψαραλυκές,η 1η και η 2η , βρίσκονται σε απόσταση 5-10 λεπτών απο το χωριό και είναι και οι δύο οργανωμένες παραλίες με beach bars. Εκτός απο τις δύο πιο γνώστες και κοντινές στον οικισμό παραλίες, είναι και οι πολύ αγαπημένες απο τους επισκέπτες παραλίες Απάντημα και Σωρός. Συνεχίζοντας νότια του νησιού, υπάρχουν η παραλία του Αγ.Σώστη και η μικρή παραλία στο ξωκλήσι της Φανερωμένης με τυρκουάζ νερά και λευκή άμμο ανάμεσα σε βράχους. Πολύ καλές και πιο ήσυχες στα δυτικά του νησιού είναι τα Λιβάδεια και τα Μοναστήρια. Πολύ κοντά στον οικισμό επίσης είναι και η παραλία του Κάμπινγκ με γαλαζοπράσινα νερά, στην οποία σε ένα μέρος της επιτρέπεται ο γυμνισμός.
Η Αντίπαρος εκτός απο τις όμορφες παραλίες και το γραφικό πεζόδρομο στο χωριό της με τα μπαράκια και το Ενετικό κάστρο, έχει και ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Το φημισμένο σπήλαιο της Αντιπάρου το οποίο είναι ένα απο αρχαιότερα και σπουδαιότερα σπήλαια του ελληνιστικού πολιτισμού καθώς και οι αρχαιολογικές ανασκαφές του ιερού του Απόλλωνα στο νησάκι του Δεσποτικού, αποτελούν κύριες επισκεψεις στο νησί.
Σας περιμένουμε με χαρά να σας φιλοξενήσουμε στα καταλύματα μας στα Καλούδια ή στη Ψαραλυκή.