Δωμάτια & Διαμερίσματα

Ελάτε να σας φιλοξενήσουμε στα πρόσφατα χτισμένα διαμερίσματα μας τα οποία βρίσκονται 100 μετρα απο το λιμάνι και 100 μέτρα απο το κοσμικό και γεμάτο νυχτερινή ζωή πεζόδρομο της Αντιπάρου. Τα διαμερίσματα αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν απο 2 εως 5 άτομα και διαθέτουν κουζινάκι, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα, τηλεόραση και κλιματισμό. Από τις μεγάλες και άνετες βεράντες μπορείτε να απολαύσετε την καταπληκτική θέα στην καταγάλανη θάλασσα και το γραφικό λιμάνι της Αντιπάρου.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και studio 200 μέτρα απο την παραλία της Ψαραλικής, 200 μέτρα απο το λιμάνι και 50 μέτρα απο τον γραφικό πεζόδρομο της Αντιπάρου. Είναι χτισμένα με το παραδοσιακό νησιώτικο χρώμα πλαισιωμένα απο καλοκαιρινά λουλούδια. Τα δωμάτια αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν απο 2 εως 3 άτομα. Διαθέτουν κλιματιστικό,ψυγείο, βραστήρα,στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση, και σύνδεση wifi. Τα studio και τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν απο 2 εως 5 άτομα.

Και τα δύο καταλύματα μας απέχουν 5-10 λεπτά απο τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού μας και απο το κοσμικό και γεμάτο ζωή πεζόδρομο της Αντιπάρου.

Σας περιμένουμε και αυτό το Καλοκαίρι να σας προσφέρουμε τη φιλοξενία μας και να περάσετε αξέχαστες διακοπές!